GFA FUTURE CAMP.png

I efterårsferien, uge 42, afvikler Gentofte Fodbold Akademi FUTURE CAMP på Gentofte Sportspark. Fodboldcampen vil denne gang være for øvede spillere fra årgang 2009, 2010, 2011 og 2012.

I GFA har vi rig erfaring med afvikling af kvalitetsfodboldskoler for øvede og engagerede fodboldspillere, der ønsker at udvikle sig. Vi kombinerer best practice fra både Danmark og udlandet med det formål, at den enkelte spiller skal opleve en intens og udviklende fodboldcamp, hvor forventningen til alle involverede er, at man deltager for at blive dygtigere.

Vores camp henvender sig til dygtige spillere, som bliver motiveret af at være omringet af ligesindede. Vi tror på, at udviklingen af den enkelte spiller sker i mødet mellem ligeværdige spillere i træning faciliteret af erfarne trænerne.

GFA Future Camp afvikles over 4 dage i uge 42; mandag d. 14/10, tirsdag d. 15/10, torsdag d. 17/10 og fredag d. 18/10. Alle dage vil være bygget op omkring 2 tekniske træningspas og 1 afsluttende træningspas med fokus på spil- og konkurrence.

Med henblik på at bevare kvaliteten og fokus på den enkelte spiller, vil der som udgangspunkt være plads til maksimalt 24 spillere pr. årgang.

FORVENTNINGER TIL DELTAGERE
Forventningen til en deltagende spiller er, at man er vant til at træne seriøst og koncentreret. Spillerne forventes at kunne deltage på række på øverste niveau i egen årgang (dvs. A- eller SU-niveau). Spillerne vil blive inddelt i grupper, der tager udgangspunkt i niveau og træningsparathed.

TRÆNERTEAM
Vi prioriterer de dygtigst mulige trænere, der har erfaring med aldersgruppen.

Vi opererer som udgangspunkt med en trænernormering, som hedder 1 træner pr. 6. spiller, da det er vores erfaring, at denne normering sikrer mest mulig individuel udvikling. 

I GFA er vi altid åbne for at samarbejde, hvorfor deltagerne kan forvente, at der vil deltage trænere fra både GFA og andre klubber.

PRIS & TILMELDING
Prisen for deltagelse er 1.350 kr. pr. spiller pr. camp.

Foruden træning sørger GFA for, at spillerne får frokost og frugt hver dag.

Hvis ovenstående lyder som noget for dit barn, kan du tilmelde din søn via nedenstående formular. Skulle du have spørgsmål, så er du naturligvis velkommen at kontakte GFA: klik her for at kontakte GFA.

 

TILMELDING TIL GFA FUTURE CAMP UGE 42

 
Spillernes navn *
Spillernes navn