GFA FUTURE CAMP - SOMMER 2019 (1).png

I sommerferiens uge 27 & uge 32 går det løs, når Gentofte Fodbold Akademi inviterer fodboldspillere fra årgang 2009, 2010, 2011 & 2012 til GFA FUTURE CAMP på Gentofte Sportspark. 

Vi kombinerer best practice fra ind- og udland, når vi over 4 dage leverer sjov og udviklende fodboldtræning i en ramme, der tager den enkelte spillers udvikling seriøst.

Vi tror på, at udviklingen opstår i mødet mellem ligeværdige spillere og engagerede trænere, som formår at møde spillerne i øjenhøjde. Deltagerne kan således forvente en tryg ramme, hvor erfarne børnetrænere vil udfordre og hjælpe den enkelte til at få mest muligt ud 4 dages intensiv fodboldtræning.

I både uge 27 (1.-5. juli) & uge 32 (5.-9. august) afvikles GFA FUTURE CAMP over fire dage: Mandag, tirsdag, torsdag og fredag. Hver dag vil være bygget op omkring 3 træningspas, hvorimellem der vil være indlagt frokost- og frugtpauser.

Med henblik på at bevare kvaliteten og fokus på den enkelte spiller, vil der som udgangspunkt være plads til maksimalt 60 spillere pr. uge.

FORVENTNINGER TIL DELTAGERE
Forventningen til en deltagende spiller er, at man er vant til at træne seriøst og koncentreret. Spillerne forventes at kunne deltage på række 1/2 niveau i egen årgang. Spillerne vil blive inddelt i grupper, der tager udgangspunkt i niveau og træningsparathed.

TRÆNERTEAM
Vi prioriterer de dygtigst mulige trænere, der har erfaring med aldersgruppen.

Vi opererer som udgangspunkt med en trænernormering, som hedder 1 træner pr. 6. spiller, da det er vores erfaring, at denne normering sikrer mest mulig individuel udvikling. 

I GFA er vi altid åbne for at samarbejde, hvorfor deltagerne kan forvente, at der vil deltage trænere fra både GFA og andre klubber.

PRIS & TILMELDING
Prisen for deltagelse er 1.750 kr. pr. spiller pr. camp.

Deltagerne modtager:

  • 4 dages kvalitetstræning.

  • Spillesæt fra Adidas (trøje, shorts & strømper).

  • Børnevenlig frokost & frugt.

Tilmeldingen til GFA FUTURE CAMP er officielt slut, ment du er velkommen til at kontakte GFA, hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder: klik her for at kontakte GFA.