Engagement, lyst og fællesskab

 

Hos Gentofte Fodbold Akademi handler alt om at skabe kvalitet for de enkelte spillere i en ramme baseret på en seriøs og sjov fodboldtræning med udgangspunkt i et højt aktivitetsniveau og DBU uddannede trænere, der følger drengene til både træning og i kamp. For at skabe denne ramme er forudsætningen for spillerne motivationen for at spille og træne. Så siger erfaringen os, at niveauet følger med. Det skal være både sjovt og lærerigt at gå til fodbold i en klub med fokus på børn og ungdom.

Vi kalder det et akademi, fordi ambitionen er at skabe et kvalitetstilbud for børnespillere, der som minimum kan sidestilles med og gerne slå de tilbud, som er forundt ganske få udvalgte spillere i de største klubber.

Foruden kvalitetstræning baseret på intensitet og individuel udvikling, så er spillersamtaler, forældremøder, individuelle udviklingsplaner, m.m. en del af den årlige gang på GFAs forskellige hold. Yderligere så vægter vi oplevelsesrige og inspirerende ture både indenfor- og udenfor landets grænser, som en grundsten, i udviklingen af den enkelte fodboldspiller.

For at sikre kvaliteten vil der være et begrænset antal pladser på hver enkelt årgang. Kontakt os for mere information vedrørende medlemskab.

Mens børnespillerne i landets andre klubber som regel er overladt til forældretræning eller ungdomsspillere, der springer ud i trænergerningen for første gang, er målet i GFA at træningen altid varetages af uddannede trænere med erfaring i børnefodbold. I GFA er trænerne de væsentligste i arbejdet med at skabe kvalitet for den enkelte, idet det er trænerne, der står som det daglige bindeled mellem spillere/forældre og klubben.