Tilmelding: Future Camp - April 2019

Future-Cup-April-2019.JPG

Gentofte Fodbold Akademi inviterer i påsken fra mandag d. 15. til onsdag d. 17. april fodboldcamp for årgang 2009, 2010, 2011 & 2012 på Gentofte Stadion. 

Over tre dage vil der blive fokuseret på teknik- og spiltræning, hvor nøgleordene er sjov, seriøs og udviklende fodboldtræning. Træningen tager udgangspunkt i moderne træningsprincipper, og vil foregå i en tryg ramme, hvor spillerne vil blive udfordret af erfarne børnetrænere. Der er fokus på optimal matchning og udvikling af den enkelte spiller. 

Der vil dagligt være 3 træningspas med 2 indlagte frokost- og frugtpauser.

Forventninger til spillere
Forventningen til en deltagende spiller er, at man er vant til at træne seriøst og koncentreret. Spillerne forventes at kunne deltage på række 1/2 niveau. Spillerne vil blive inddelt i grupper, der tager udgangspunkt i niveau og træningsparahed.

Trænerteam
Vi prioriterer de dygtigst mulige trænere, der har erfaring med aldersgruppen. Vi opererer med en trænernormering, som hedder 1 træner pr. 6. spiller, da det er vores erfaring, at denne normering sikrer mest mulig individuel udvikling. 

Som noget nyt arbejder vi på tilføjelse af trænere fra udlandet, og vi har blandt andet en positiv dialog med trænere fra både dygtige trænere fra Holland, Sverige og Belgien.

Pris & tilmelding
Prisen for de 3 dage er 950 kr. pr. deltagende spiller. 

Har du spørgsmål til Future camp?

klik her for at kontakte GFA