Åben prøvetræning hos Gentofte Fodbold Akademi

Design uden navn (5).png

Interessen for den åbne prøvetræning i Gentofte Fodbold Akademi har været så stor, at vi nu giver endnu flere talentfulde fodboldspillere fra årgang 2011, 2012 & 2013 mulighed for at være med - læs mere her!

Søger du udfordringer på højere niveau? Og drømmer du om at deltage i internationale turneringer med deltagelse  af europæiske topklubber? Eller har du bare lyst til at prøve fodbold i en ny ramme med seriøse medspillere og dedikerede trænere? 

Forud for den kommende sæson inviterer Gentofte Fodbold Akademi talentfulde spillere i årgang 2011, 2012 & 2013 til åben prøvetræning.

Gentofte Fodbold Akademi er grundlagt med målet om at skabe Danmarks bedste børnefodboldklub med udgangspunkt i spillere, der er seriøse omkring deres fodbold og ønsker at udvikle sig bedst muligt. 

Det er vores ambition at sætte den enkelte spiller i centrum, og målet er at skabe den højst mulige kvalitet  funderet i dygtige, uddannede trænere, en skarp træner-/spiller-normering, seriøse medspillere samt et højt aktivitetsniveau, som bl.a. inkluderer store fodboldoplevelser i ind- og udland. Alene i 2019 har vores hold spillet mod en perlerække af topklubber som eksempelvis Juventus, Schalke 04, Benfica, Inter Milan, Everton, Roma, Liverpool FC, Manchester City, PSV Eindhoven og mange flere.

Lyder dette som noget for dig, kan du nedenfor læse mere om vores forventninger til spillere og tilmelding til prøveforløb.

FORVENTNINGER TIL SPILLERE - HVAD KIGGER VI EFTER?

For at sikre det rigtige match for både dig og GFA inviterer vi spillere, der kan identificere sig med følgende:

  • Spillere og forældre er seriøse omkring fodbold. Spilleren er træningsparat, ønsker at udvikle sig og har en positiv adfærd til træning og kamp. Forældrene bakker op omkring træning og kampaktiviteter.

  • Spilleren gør en forskel i kamp og træning, og spiller normalt på højeste lokale niveau i egen årgang (dvs. A-niveau eller række 1/SU), eller spiller på årgangen over sin egen årgang (A- eller B-niveau).

Alle GFA-spillere forventes som minimum at deltage i træning (tirsdag & torsdag), samt kampaktiviteter i weekenden. Hertil tilbydes spillerne at deltage i diverse ekstra træningstilbud og relevante udlandsture.

TILMELDING

Med henblik på at sikre kvalitet i træningen, og give alle spillere den bedst mulige oplevelse, vil der som udgangspunkt være plads til maks 6 inviterede spillere pr. årgang. 

Prøvetræningen foregår på Gentofte Sportspark følgende dage:

  • Torsdag d. 20. juni kl. 17.00-18.30

  • Tirsdag d. 25. juni kl. 17.00-18.30

Træningen foregår sammen med de relevante GFA-hold og er uforpligtende for både spiller og GFA. Skulle prøvetræningen vise sig at være en succes for såvel spiller som GFA, vil der være mulighed for at aftale et videre forløb med henblik på potentielt optag på Gentofte Fodbold Akademi.

Hvis du passer ind i ovenstående og har lyst til at deltage i 3 sjove og udfordrende træningspas, er du meget velkommen til at henvende dig via denne formular: 

Navn på spiller *
Navn på spiller
Fødselsdato *
Fødselsdato
Claus Jørgensen